marți, 19 aprilie 2011

spicy...

                  


                  

                    Un om cu slăbiciuni...




                 Omul cu slăbiciune pentru preşedinti este un român, de 48 de ani, inginer de meserie, stabilit in Germania, Adrian V.
                 El a atacat cu ouă, joi, 14 aprilie, pe şeful statului Germaniei, Christian Wulff, în timpul unei vizite în Wiesbaden.
                 "Der Spiegel" relatează, cu umor, că bărbatul este "o mai veche cunoştinţă", iar un poliţist din Frankfurt a asigurat că românul nu suferă de nici o boală psihică.

                Românul a mai atacat pe premierul landului Hessen, Volker Bouffier, iar în octombrie 2007 l-a strâns în braţe pe preşedintele de atunci al Germaniei, Horst Kohler, pe când acesta vizita Biserica Sf. Paul din Frankfurt pe Main.
                Se pare că românul are o problemă personală mai greu de rezolvat si astfel dorea să atraga atenţia preşedintelui Germaniei asupra sa.
                După incident, preşedintele Germaniei si-a schimbat sacoul şi a continuat vizita.
                Asaltat de ziarişti a declarat că nu doreşte creşterea numărului de agenţi pentru securitatea sa, remarcând cu umor "Ei, omul are o slăbiciune pentru preşedinţi" şi apoi "Imi este milă de atacator. Vreau să păstrez legătura cu cetăţenii ţării. Asta presupune că o dată şi o dată vei fi lovit de-un ou."

               Nu vi se pare suspect ca nici preşedintele Germaniei şi nici relatările publicaţiei "Der Spiegel" nu acuză, nu etichetează  ca fiind un român ţigan, dezaxat etc.? Pe mine mă îngrijorează! Mă simt ameninţată de această atitudine civilizată a teutonilor. Oare, ce ne aşteaptă?



                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu