marți, 8 martie 2011

"Vorbind aproape singur..."

                          "Autoritarismul bunăstării" sau "garofizarea trandafirului"?


                           Aceste două paradoxuri sau parafraze luate din "Cafeaua cu sare" a lui Ion Stratan, le-am asociat seara trecută intervenţiilor mai mult decât indignate si oarecum neputincioase ale celor doi membrii marcanţi ai pdl-ului, A.Videanu şi S. Blejnar, în emisiunea Realitatea te priveşte.

                           Pe moment, am crezut că postul Realitatea este deja patronat de dl. Videanu, după vehemenţa, după palmele şi picioarele în gură cu care încerca să aducă la ordine moderatorul si invitaţii. De ce era aşa de indignat?  Cumva fusese "prins cu raţa-n gură"? Nervozitatea, vehemenţa, obrăznicia de care a dat dovadă în acea intervenţie (neinspirată, după părerea mea), a spus multe, a spus chiar totul despre politica dusă de pdl, despre liderii pdl şi guvernarea lor.

                          Iar dl. S. Blejnar, care zilele trecute la câteva posturi de televiziune, lua foc în gură vorbind de buna credinţă a sa privind instituţia domniei sala, ANAF, ieri seară l-am asemănat unui amator de senzaţii tari din filme sexi, îmbrăcat cu acel harnaşament din piele, cu fesele dezgolite, lanţ la gât şi cu cravaşa suierând pentru impresie artistică. Indignarea sa era mai mult pentru impresia artistică, altfel el este un pudel ascultător.

                         Că discursurile pdl-iştilor nu au nimic în comun cu activităţile lor, cu preocupările lor zilnice, cu promisiunile făcute se confirma încă o dată şi după cum s-a desfăşurat astăzi dezbaterea Codului Muncii în Parlament.

Investitie necesara spre informarea aleşilor

                        Imagine mai mult decât concludentă pentru preocupările aleşilor, după cum spune şi dl. I. Oltean, azi,  de ziua femeii, "Dumnezeu a făcut femeia spre bucuria bărbatului" .  Emoţionant de correct!

                         "Ce este- această lume, Otilia, să-mi spui? " tot din Ion Stratan luată :"Scoala de tenis spaniolă".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu